Some

HappyTrails.fi Olkinuora-Valkonen

Ylen toimittaja kävi juttelemassa meidän kanssa reissusuunnitelmista. Samalla hän kysyi, eikö mitään voi enää tehdä ilman, että siitä kertoo someen?

Mulle happytrails.fi on oppimiskokemus ja tapa yhdistää monta intohimoani: valokuvaus, tarinankerronta, visuaalisuus ja media. Tapa kertoa tutuille kuulumisia, tallentaa itselleni muistoja ja toivottavasti myös inspiroida muita toteuttamaan unelmiaan. 

Ja samalla tapa kerätä kokemuksia. Oli mahtavaa nähdä radiojuontaja työssään ja kuunnella, kuinka reippaasti eskarilainen toimii uudessa tilanteessa. Näin markkinointialan ihmisenä tämä kaikki on tietysti myös hyvää kokemusta ammatillisesti. Itsensä kehittämistä ja uuden oppimista. Oman äänen löytämistä ja sisällöntuotannon harjoittelua. Ja tapa löytää tarina arjen keskeltä. Aamupuuroa keittäessä elämä tuntuu hetkittäin aika tylsältä ja seuraavaa blogiaihetta saa hiukan jo kaivella.

Reissussa olisi tietysti hienoa lähteä keskelle slummia tai sota-aluetta leikkimään somereportteria, mutta vastuu lapsista rajoittaa kyllä kohdevalintaa. Muistuttakaa mua tästä, jos meinataan ihan aurinkorantojen kaloiksi muuttua!

Mitä sä haluat seuraavaksi oppia?

Happy Trails,

Satu

Happytrails.fi Olkinuora-Valkonen
Happytrails.fi Olkinuora-Valkonen
Happytrails.fi Olkinuora-Valkonen
Happytrails.fi Olkinuora-Valkonen
Happytrails.fi Olkinuora-Valkonen
Happytrails.fi Olkinuora-Valkonen

Lue lisää