Asuntoautolla Australiassa

IMG_1832.JPG
IMG_1842.JPG
IMG_1835.JPG
IMG_1848.JPG

Viikon Gold Coast -makoilun jälkeen nappasimme asuntoauton alle ja suuntasimme tienpäälle. Pohdimme etukäteen kovasti Uuden-Seelannin ja Australian osalta majoitusta ja liikkumista - vuokrataanko pikkuauto ja AirBnBt, vanha kunnon reissupaku vai iso ja helppo asuntoauto.  

Heti alkuun voin todeta, että luojan kiitos me ei otettu pakua. Sää on yllättänyt reissaajat niin moneen kertaan, ettei pakussa naurattaisi. Okei, tällaisissa asioissa huomaa, että olemme siis virallisesti perhe. Uudessa-Seelannissa menimme lopulta pikkuauto-AirBnB-kombolla ja viikko sitten saimme Brisbanesta ison Mauin alle. Suurempi kuin mitä varasimme, mutta todella kiva!

Tämä tulee olemaan tämän reissun pitkäaikaisin kotimme, eli purimme tavarat paikoilleen, jääkaappi täyteen ruokaa ja tien päälle.  

Vesisäiliö tuntuu kestävän perus minitiskauksen, puhelimet saa ladattua ja vessa löytyy omasta takaa, joka helpottaa elämää kummasti. Joka kolmas yö ollaan menty leirintäalueille lämpimään suihkuun ja läppäriä lataamaan. Pärjäisi varmasti pidempäänkin, mutta 20€ arvoiset leirintäalueet tuntuvat siinä vaiheessa jo hintansa arvoisilta. Ja vaikka huonoilla teillä koko auto rätisee ja ryskyy ja välillä astiat lentelevät kaarteissa, onhan tässä tunnelmaa! Minä jo haaveilin että Suomessa ajeltaisiin sitten kesät pitkin poikin ja laulettaisiin vanhoja hittejä Radio Novan tahtiin :D Että Tuurissa nähdään!

Kolmessa viikossa ajamme siis Brisbanesta Melbourneen ja vielä Great Ocean Roadin lenkin, ennen lentoa Tasmaniaan. Siellä odottaa vanha vaihto-oppilasperhe. 

Happy Trails, 

Satu

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
SatuComment