Mitä seuraavaksi?

Happytrails.fi Satu Olkinuora-Valkonen
Happytrails.fi Satu Olkinuora-Valkonen
Happytrails.fi Satu Olkinuora-Valkonen

Puoli vuotta on kulunut kotiin paluusta. Arki alkaa palata takaisin uomiinsa ja visio tulevasta alkaa kirkastua. Kaksi vuotta sitten myimme kotimme ja omaisuutemme, muutimme väliaikaiseen kellariyksiöön Helsinkiin, sieltä Rautalammin metsiin, kävimme reissussa, palasimme mökille ja kesän korvilla etsimme perheellemme väliaikaisen vuokra-asunnon Jyväskylästä, samalla kun etsimme omaa kotia.

Kesä juostiin asuntonäytöissä, ensin etsimme pikkumökkiä metsästä, sitten tyylikästä hipsterikotia lähiöstä ja nyt lopulta yhteinen visio löytyi: pieni heppatila, josta tytöt pääsevät helposti kouluun ja tulevaisuuden ponit ja lampaat mahtuvat pihalle laiduntamaan. Olisko kellään myytävänä?

Elämä kerrostalokolmiossa ilman ruokapöytää tai omaa pihaa on vaatinut harjoittelua meiltä kaikilta. Kaipaan pihatöitä ja omaa kotia vaikka tiedän, että tästä kannattaa nyt nauttia. Ensimmäiset kuukaudet nukuimme ilmapatjasängyillä ja söimme lounaat patjalla olohuoneen nurkassa. Nyt meillä on sentään jo sängyt ja sohva!

Jere sai keväällä loistavan työtarjouksen Helsingistä ja matkustaa nyt kahden kaupungin väliä. Minä olen vielä kotona Kaislan kanssa ja hahmottelen seuraavia työkuvioita. Nythän on täydellinen sauma kokeilla elämää yrittäjänä.

Joskus unelmat kävelevät nenän eteen ja puret iltaisin hammasta jännityksestä, uskallatko tarttua niihin. Olemme pitkään haaveilleet elämästä Jyväskylästä. Omat hevoset ja joskus ehkä oma toiminimi. Nyt meillä on vuokra-asunto Jyväskylässä, Aava aloitti paikallisessa koulussa toisella luokalla ja verkoston kautta on tullut kyselyjä markkinoinnin freelance-palveluista. Seuraamme tiiviisti myyntiin tulevia heppatiloja niin Kirkkonummelta kuin Laukaasta ja ensimmäiset tarjoukset omalla toiminimellä on nyt tehty. Tästä se lähtee!

“Epäröinnin kynnyksellä kysy, kuinka paljon rohkeutta uskallat tänään jättää käyttämättä” - Tomme Tabermann

Happy Trails,

Satu

Happytrails.fi Satu Olkinuora-Valkonen
Happytrails.fi Satu Olkinuora-Valkonen
Happytrails.fi Satu Olkinuora-Valkonen
Happytrails.fi Olkinuora-Valkonen
SatuComment