Vauva selässä reissuun

Happytrails.fi Olkinuora-Valkonen
Happytrails.fi Olkinuora-Valkonen

En ole ikinä ollut oikein kantajatyyppiä. Ajattelin rehellisesti sanoen sen olevan vähän hippien hommaa. Noh, reissua suunnitellessa kiinnostuin eri kantorepuista ja ne ovatkin kehittyneet hurjasti sitten esikoisen ajoilta.

Hartaan googlailun jälkeen päädyimme ostamaan Tulan Free to Grown ja näin puolen vuoden kantamisen jälkeen täytyy myöntää, että tämähän on ihan loistavaa. Vauva viihtyy tosi hyvin, nukkuu paljon enemmän kuin rattaissa ja liikkuminen on helppoa, kun ei tarvitse etsiä hissejä tai suunnitella reittejään.

Nyt ollaan pari kertaa kokeiltu Tulaa jo selän puolelle, jolloin vauvan paino on vielä kevyempi kantaa. Säätöjä täytyy vielä vähän tarkistella, mutta matkustaja nukahtaa kyllä heti. Onneksemme vauveli on muutenkin sangen lungi tapaus ja herättää kaikkialla hilpeyttä iloisella olemuksellaan. Vaaleatukkainen vauva kukkarepussaan on tietysti oma nähtävyytensä ja saa ihmiset välillä unohtamaan niin eläintarhan gorillat kuin 45. kerroksen kaupunkinäkymät. “Kawaii, kawaii” vaan kuuluu kaikkialla, kun tädit tulevat joukolla ihastelemaan vauvaa.

Mitenköhän meille käy Aasiassa?

Happy Trails,

Satu

20181011-DSC09398.jpg
Happytrails.fi Olkinuora-Valkonen
Happytrails.fi Olkinuora-Valkonen

Lue lisää

Satu8 Comments