Matka alkaa!

Nyt se koittaa - kahden vuoden odotuksen jälkeen, meidän reissu on alkanut. Mulla oli pyhä tarkoitus kirjoitella lähdön lähestyessä jos jonkinlaisia postauksia, mutta kuten jälkiviisaana voi todeta, viimeiset viikot olivat todella hektisiä. Pakkausta, siivousta, pakkausta ja siivousta.

Read More
Mitä kaikkea myimme?

Ennen irtiottoa myimme kotimme ja samalla suurimman osan omaisuudestamme. Nyt meillä on omaisuutta jäljellä noin yhdeksän pahvillaatikollisen verran, plus auto. Säilytettävien tavaroiden piti olla sekä relevantteja vielä kahden vuoden kuluttua (eli ei lastenvaatteita) että mahtua kenties tulevaan minitaloomme (eli ei isoa kulmavuodesohvaa).

Read More
Minne matkustetaan?

Vaikka elämä täällä mökillä on suhteellisen stressitöntä, niin jotenkin olemme onnistuneet kehittämään itsellemme muutaman harmaan hiussuortuva sen ympärille − mihinkäs me nyt oikeastaan lähdetään ensi syksynä.

Read More
#Mökkielämää

Miltä nyt sitten on tuntunut asua mökillä? Vaikka viime talvesta jäi päällimmäisenä mieleen pakkanen, pimeys ja valtavan korkeat hanget, se oli samalla paras talvi pitkään aikaan - ei loskaa, ei tuulta, eikä harmautta, vaan pakkasauringossa helmeilevät hanget ja lumesta taipuvat puunoksat.

Read More