Vauva selässä reissuun

En ole ikinä ollut oikein kantajatyyppiä. Ajattelin rehellisesti sanoen sen olevan vähän hippien hommaa. Noh, reissua suunnitellessa kiinnostuin eri kantorepuista ja ne ovatkin kehittyneet hurjasti sitten esikoisen ajoilta.

Read More
Satu Comments
Vlog: Perillä Tokiossa

Kahden lennon, viiden junan, yhden automatkan ja 30 tunnin matkustamisen jälkeen, päästiin perille Tokioon. Ensimmäinen sairastunut, mutta jee, reissu on alkanut!

Read More
SatuComment
Matka alkaa!

Nyt se koittaa - kahden vuoden odotuksen jälkeen, meidän reissu on alkanut. Mulla oli pyhä tarkoitus kirjoitella lähdön lähestyessä jos jonkinlaisia postauksia, mutta kuten jälkiviisaana voi todeta, viimeiset viikot olivat todella hektisiä. Pakkausta, siivousta, pakkausta ja siivousta.

Read More
SatuComment
Yksi rinkka, 100 tavaraa

Mahtuvatko neljän ihmisen vuoden tavarat yhteen rinkkaan? Sen aiomme selvittää seuraavien viikkojen aikana. Seitsemän viikkoa lähtöön ja meillä alkaa tavara-ahdistus.

Read More
SatuComment
Mitä kaikkea myimme?

Ennen irtiottoa myimme kotimme ja samalla suurimman osan omaisuudestamme. Nyt meillä on omaisuutta jäljellä noin yhdeksän pahvillaatikollisen verran, plus auto. Säilytettävien tavaroiden piti olla sekä relevantteja vielä kahden vuoden kuluttua (eli ei lastenvaatteita) että mahtua kenties tulevaan minitaloomme (eli ei isoa kulmavuodesohvaa).

Read More
Satu Comments
Minne matkustetaan?

Vaikka elämä täällä mökillä on suhteellisen stressitöntä, niin jotenkin olemme onnistuneet kehittämään itsellemme muutaman harmaan hiussuortuva sen ympärille − mihinkäs me nyt oikeastaan lähdetään ensi syksynä.

Read More
SatuComment
#Mökkielämää

Miltä nyt sitten on tuntunut asua mökillä? Vaikka viime talvesta jäi päällimmäisenä mieleen pakkanen, pimeys ja valtavan korkeat hanget, se oli samalla paras talvi pitkään aikaan - ei loskaa, ei tuulta, eikä harmautta, vaan pakkasauringossa helmeilevät hanget ja lumesta taipuvat puunoksat.

Read More
SatuComment
Myydään kaikki!

Mikä saa perheen myymään omaisuutensa ja muuttamaan kellariyksiöön? Olemme pitkään haaveilleet muutoksesta. Elämä on kohdellut meitä hyvin, mutta aina se jokin on tuntunut puuttuvan…

Read More
Satu Comments